Vedete cu un decolteu frumos. 5 vedete din Romania care impresioneaza cu naturaletea lor


Moda silicoanelor nu a prins la toate vedetele din Romania. " Frumusetea unei femei se regaseste in naturaletea ei", spunea mai demult Andreea Banica si se pare ca nu si-a schimbat deloc opinia intre timp.


Acuzata de curand de un fan pe Facebook ca are silicoane, Andreea Banica nu a ezitat sa ii raspunda. "Dragul meu, da search pe google, eu nu am silicoane si nimic altceva!"(...)"Nu am secrete. Sunt o femeie cu forme, nu sunt slaba, fac sport, mananc echilibrat si sanatos si prefer sa fiu cat mai naturala. Ma imbrac pe gustul sotului meu si pe scena si in viata de zi cu zi. In rest am viata frumoasa cu impliniri", a spus Andreea Banica pe Facebook.

Cantareata nu este adepta operatiilor estetice. "Sunt mandra ca m-am nascut asa cum sunt si ca n-am apelat niciodata la bisturiu sau la injectii cu botox pentru înfrumusetare... Bisturiul s-a folosit doar cand am nascut-o pe Sofia. Frumusetea unei femei se regaseste in naturaletea ei!", spunea mai demult, Andreea Banica, in ziarul Ring.

Andra este multumita si ea cu ce a inzestrat-o natura. "Nu m-am operat niciodata, nu mi-am facut schimbari radicale, desi sunt foarte multi artisti care fac acest lucri si sunt apreciati ca au curajul sa faca aceste schimbari", spunea mai demult Andra pentru perfecte.ro.

Giulia se mandreste si ea cu un decolteu natural. "N-am o problema cu operatiile estetice, doar ca trebuie facute cu masura, si nu exagerat. Exista fete complexate de dimensiunea bustului si care au o reala problema cu asta... Daca ele se simt mai bine asa, nu inteleg de ce sa avem noi restul o problema cu asta", a spus Giulia pentru ziarul Ring.

Andreea Marin are o parere vehementa impotriva operatiilor estetice.“Sunt impotriva operatiilor estetice pentru propriul corp, atata vreme cat stiu ca prin sport si o dieta echilibrata pot obtine rezultatele dorite. Nu-mi doresc asta, desi n-am nimic cu femeile care iau astfel de decizii, e corpul lor, nu e treaba mea sa judec daca fac bine sau nu”, spunea, mai demult, Andreea Marin in Tango.

“Ani de zile s-a scris despre mine ca am silicoane, si iata ca tot cei care au scris asta au descoperit – uimitor! – ca nu e asa. O iau ca pe un compliment: inseamna ca nu am nevoie de o asemenea operatie, pentru ca arat de parca ar fi intervenit deja un medic estetician", spunea vedeta.

Si Adela Popescu este multumita de dimensiunile bustului sau si nu se gandeste sa apeleze la silicoane.

  • Vedete cu un decolteu frumos. 5 vedete din Romania care impresioneaza cu naturaletea lor

related posts

Modifică setările cookies