Andreea Marin, un exemplu de eleganta. Cat de stylish sunt botinele ei cu toc, din dantela


Stilul vestimentar al Andreei Marin este combinatia dintre clasic si elegant si o prinde de minune. Vedeta a fost admirata la un eveniment monden, acolo unde piesa de rezistenta a outfitului ei au fost botinele.


Vedeta si-a facut aparitia intr-o fusta din satin, larga si lunga pana peste genunchi, combinata cu o eleganta bluza alba, cu o dantela neagra. Cele mai multe priviri admirative le-au atras insa superbele botine negre, din dantela.

Andreea Marin se mandreste acum cu o silueta impecabila, desi a recunoscut ca in trecut a mai avut fluctuatii de greutate.

"Suntem oameni, normal ca intr-o perioada in care ne e mai greu poate sau avem mult de munca si nu mai avem timp de sport sau avem o dieta incorecta (...) se intampla. Luam cateva kilograme! Ei, si? Atata timp cat avem grija sa echilibram dupa aceea si suntem constienti. Eu am fost la doctor (...) Nu trebuie nici sa intram in panica, nici sa ne pese atat de mult de ce spun altii", a spus vedeta.

Invitata la lansarea unor noi produse cosmetice, Andreea Marin a vorbit despre cum se ingrijeau bunica si mama ei. "Bunicile mele au inaintat in varsta frumos, elegant si demn, traind o viața cu moderație, fara excese si avand doua obiceiuri sanatoase, respectate cu sfințenie, pentru ingrijirea lor: isi țineau tenul curat, nu adormeau fara a folosi un lapte pentru fața pentru curațarea porilor. De asemenea, foloseau o crema simpla pentru hidratare. La fel si mama", a spus Andreea Marin.

"Eu, spre exemplu, aveam probleme serioase cu tenul care se pata de la soare. 2016 a fost primul an in care am evitat aceasta problema, dupa ce am avut parte de un tratament extraordinar, care a facut minuni. Mi-a ingrijit atat de bine tenul incat am reusit sa trec peste anotimpul verii fara sa ma mai aleg cu pete pe ten", a mai spus Andreea Marin.
  • Andreea Marin, un exemplu de eleganta. Cat de stylish sunt botinele ei cu toc, din dantela

related posts

Modifică setările cookies