Pe timp de vara, vedeta consuma foarte multe fructe si legume proaspete, pe care le culege chiar ea din propria gradina. Andreea s-a laudat cu micul sau colt de rai pe retelele de socializare, unde fanii ii urmaresc fiecare miscare.
Ea a postat un colaj cu mai multe fotografii din locul in care se reculege in fiecare zi. Imbracata intr-o iie, Andreea tine in mana un cos plin cu rosii, ardei si busuioc, toate proaspat culese. Pe langa legume, "Zana" cultiva si zmeura, cirese, visine, fragi sau plante aromatice, precum lavanda, menta sau busuioc.
"Mirosul din gradina e de nedescris, o bucurie. E un amestec de miresme: regina noptii isi da mana cu florile noi de lamai si cu cele de mandarin sau de rodie, dar si cu iarba umeda, cu tufele pline ochi de fructe de padure parfumate. Sa nu uit de lavanda abia inflorita, de cimbru, salvie, menta si atatea verdeturi inmiresmate de toate felurile, dar mai ales de busuiocul urias cu frunza cat palma de care sunt atat de mandra, l-am descoperit anul trecut pe Coasta Amalf", le-a marturisit Andreea admiratorilor ei.
Andreea Marin a invatat sa gateasca de la profesionisti. Anul trecut, a urmat un curs culinar in Italia. "Acolo am vazut ce inseamna o gradina adevarata, intinsa pe cateva hectare!", a mai declarat ea.