Are doar 1,52 m si aproape si-a dublat greutatea in timpul sarcinii. Vezi cum a ajuns sa arate sora cea mare din familia Kardashian


Este cea mai mare la varsta, dar cea mai mica la inaltime. In timp ce sora ei mai faimoasa, Kim Kardashian, face bani din aspectul fizic, Kourtney Kardashian face copii pe banda rulanta si-si pune silueta la bataie fara probleme. 


Kourtney este mignona, dar foarte bine proportionata. Dupa prima nastere, si-a recuperat intr-un mod spectaculos silueta si nu a ramas cu niciun semn vizibil. Asa ca a ramas insarcinata pentru a doua oara - de data asta cu o fetita, care i-a adus in plus nu mai putin de 20 de kilograme.

In ultima luna de sarcina, Kourtney parea dubla, iar asta si datorita staturii ei. Acum, ea are de dat multe kilograme jos, dar nu se grabeste prea tare.

Daca dupa prima sarcina, a ajuns sa lesine in timp ce facea jogging ca sa slabeasca rapid dupa nastere, acum Kourtney isi permite sa se relaxeze. 

Deocamdata, ea nu s-a apucat de dieta, ci doar manaca sanatos. "Am fost prea obsedata de silueta. Nu mai este cazul", a spus ea pentru UsWeekly. 

  • Are doar 1,52 m si aproape si-a dublat greutatea in timpul sarcinii. Vezi cum a ajuns sa arate sora cea mare din familia Kardashian

related posts

Modifică setările cookies