Are doar 1.57, dar toata lumea a confundat-o cu un model Victoria's Secret. Fiica lui Lenny Kravitz a impresionat cu silueta sa perfecta la plaja


Zoe Kravitz si-a etalat silueta perfecta pe plajele din Miami, acolo unde paparazzii au fost pe urmele sale. Actrita si cantareata, fiica lui Lenny Kravitz are doar 1.57 inaltime, insa nimeni nu a remarcat acest lucru cand a aparut in costum de baie.


Imbracata intr-un costum negru in doua piese, fiica lui Lenny Kravitz a facut senzatie pe plajele din Miami. Ipostazele in care au surprins-o paparazzii par desprinse dintr-un pictorial Victoria's Secret. Tanara in varsta de 26 de ani are un corp de model, singurul lucru care ii lipseste pentru o cariera de succes in acest domeniu ar fi inaltimea.

Chiar daca nu are inaltimea necesara pentru a defila pe marile podiumuri internationale de moda, Zoe Kravitz a cochetat pana acum cu lumea modellingului.

Cantareata si actrita, Zoe Kravitz se pregateste sa apara in filmul Insurget, al doilea din trilogia Divergent, acolo unde joaca alaturi de Shailene Woodley.

In varsta de 26 de ani,  are propria trupa, Lolawolf, si a mai aparut, pe langa Divergent, in X Men: First Class si in serialul Californication. Cu trupa sa Lolawolf canta in deschiderea concertelor lui Miley Cyrus. Desi nu a atins inca succesul tatalui sau, Zoe are tot timpul inainte.

  • Are doar 1.57, dar toata lumea a confundat-o cu un model Victoria s Secret. Fiica lui Lenny Kravitz a impresionat cu silueta sa perfecta la plaja

related posts

Modifică setările cookies