Slabuta, dar cu forme. Perechea de bikini care a ajutat-o pe Zoe Kravitz sa iasa in evidenta la plaja: FOTO


Are 26 de ani, dar si-a creat deja un nume in lumea showbizului, iar acest lucru nu se datoreaza doar faptului ca este fata celebrului artist Lenny Kravitz.


Zoe Isabella Kravitz este rodul dragostei dintre talentatul muzician si actrita Lisa Bonet. In ciuda varstei fragede, frumoasa a jucat deja in filme si a participat la emisiuni de televizune alaturi de nume rasunatoare din Cetataea Filmului, reusind incetul cu incetul sa se integreze printre ei.

La cat este de frumoasa si talentata, nici nu este de mirare ca Zoe este deja un model de renume in industrie, dar si o actrita din ce in ce mai solicitata.

Pana acum, Zoe a avut colaborari de succes cu reviste ca "French Jalouse", "Venus Zine" si "Elle", iar in anii 2009 si 2011 a fost imaginea liniei de parfumuri Vera Wang. Tanara a lansat o linie de bijuterii in colaborare cu Swarovski, iar pe plan cinematografic a jucat in filme precum "Divergent", "X-men: First Class" sau "After Earth".

In urma cu putin timp, fiica lui Lenny Kravitz si a Lisei Bonet a fost surprinsa la plaja de paparazzi, iar privelistea oferita i-a incantat pe colegii de sezlong. Desi are doar 1,57 m, Zoe stie sa-si puna in evidenta atuurile fizice si, asa cum veti vedea in imaginile de mai jos, isi etaleaza formele cu pricepere:

  • Slabuta, dar cu forme. Perechea de bikini care a ajutat-o pe Zoe Kravitz sa iasa in evidenta la plaja: FOTO

related posts

Modifică setările cookies