Desi e miniona, fiica lui Lenny Kravitz are corp de fotomodel. Cum a pozat tanara in costum de baie


Nu este (inca) la fel de celebra ca tatal sau, muzicianul Lenny Kravitz, insa Zoe a reusit sa se remarce deja la Hollywood si face progrese si in cariera muzicala.


In varsta de 25 de ani, Zoe Kravitz a aparut deja in filme cu succes precum Divergent sau X Men: First Class si in serialul Californication. Cu trupa sa Lolawolf canta in deschiderea concertelor lui Miley Cyrus. Desi nu a atins inca succesul tatalui sau, Zoe are tot timpul inainte.

Aflata in turneu cu Miley Cyrus in Australia, Zoe a profitat de vremea frumoasa si a mers la plaja, acolo unde a pozat ca un adevarat model Victoria's Secret. Exceptand faptul ca nu are inaltimea necesara - masurand doar 1.57 m, Zoe are toate calitatile unui veritabil "ingeras".

Sursa foto: Instagram/ Zoe Kravitz

Inaltimea nu a impedicat-o pe Zoe sa isi faca un nume in industria modelingului. A avut colaborari de succes cu reviste ca "French Jalouse", "Venus Zine" si "Elle", iar in anuii 2009 si 2011 a fost imaginea liniei de parfumuri Vera Wang. In 2013, Zoe a lansat o linie de bijuterii in colaborare cu Swarovski, proiecte care i-au facut pe parinti sa se simta mandri de frumoasa lor fiica.

Zoe a avut cateva relatii cu actori celebri ca Michael Fassbender sau Penn Badgley.

  • Desi e miniona, fiica lui Lenny Kravitz are corp de fotomodel. Cum a pozat tanara in costum de baie

related posts

Modifică setările cookies