Au confundat plaja cu o camera de hotel. Spectacolul hot oferit de Michelle Lewin si sotul ei, in Miami


I se spune Michelle "La Cuerpa" Lewin pentru ca este posesoarea unei siluete perfecte si promoveaza un stil de viata sanatos. In urma cu putin timp, vedeta de fitness si sotul ei la fel de musculos, au oferit un spectacol de senzatie la plaja, iar paparazzi au fost acolo sa imortalizeze tot.


La 28 de ani, Michelle Lewin a devenit celebra in intreaga lume datorita siluetei intens lucrata in sala de sport, iar orice aparitie a ei se transforma intr-un spectacol pentru paparazzi.

Bruneta cu forme perfecte a fost surprinsa in urma cu putin timp pe plajele din Miami, imbracata intr-un costum de baie in nuante de albastru si negru, format din doua piese, cu ajutorul caruia si-a etalat atuurile fizice. Spre deosebire de alte dati insa, in care fotografii au imortalizat-o singura, acum Michelle a oferit un spectacol de zile mari alaturi de sot.

Cei doi nu au tinut cont de prezenta paparazzilor, ci s-au antrenat, alintat si imbaiat ca si cum nimeni nu i-ar fi vazut, iar ipostazele in care au fost surprinsi demonstreaza cat de bine se potrivesc, din toate punctele de vedere.

Desi acum este considerata un adevarat exemplu pentru femeile din intreaga lume, venezueleana a dezvaluit ca a suferit in trecut de grave tulburari alimentare. Tanara a povestit ca au fost necesari 13 ani de exercitii fizice intense pentru a obtine forma fizia satisfacatoare de care se bucura acum: "Eram prea slaba, aveam 40 de kilograme. Nu puteam purta niciodata fusta si tocuri inalte. Eram foarte complexata de felul in care aratam.

De atunci si pana acum, Michelle Lewin si-a creat un nume la nivel international: are peste 1,2 milioane de fani pe pagina personala de Facebook, devenind celebra datorita numeroaselor fotografii pe care le posteaza constant, fotografii in care se mandreste cu corpul perfect si tonifiat. Datorita fizicului impresionant pe care si l-a imbunatatit si cu silicoane, bruneta realizeaza numeroase pictoriale si apare la diferite evenimente mondene.

  • Au confundat plaja cu o camera de hotel. Spectacolul hot oferit de Michelle Lewin si sotul ei, in Miami

related posts

Modifică setările cookies