Costumul de baie care i-a facut pe cei din jur sa roseasca. Michelle Lewin, aparitie hot pe plaja din Miami


I se spune Michelle "Corpul" Lewin pentru ca are o silueta de senzatie si promoveaza un stil de viata sanatos. Are 30 de ani, iar aparitiile ei la plaja sunt vanate de paparazzi.


Michelle Lewin a demonstrat inca o data de ce este considerata un guru al fitness-ului. Recent, vedeta a aparut pe plaja din Miami si a atras toate privirile.

Imbracata intr-un bikini minuscul, bruneta de 30 de ani si-a scos in evidenta bustul generos si posteriorul tonifiat, facandu-i sa roseasca pe colegii de prosop si sezlong. Michelle a mers la plaja insotita de o prietena si de animalul de companie.

Ori de cate ori apare in public sau posteaza fotografii pe retelele de socializare, Michelle Lewin demonstreaza data de fiecare data de ce este considerata un guru al fitness-ului.

Vedeta care si-a creat un nume la nivel international datorita perseverentei cu care promoveaza un stil de viata sanatoasa si activa aplica cu succes acest stil si pentru ea, astfel ca modelul venezuelean se mandreste cu un corp perfect si tonifiat, rezultatele orelor petrecute in sala de sport fiind impresionante.


  • Costumul de baie care i-a facut pe cei din jur sa roseasca. Michelle Lewin, aparitie hot pe plaja din Miami

related posts

Modifică setările cookies