Atrage atentia mereu cand apare in public. Cum arata acum femeia pe care putini o bagau in seama din cauza greutatii


I se spune Michelle "The Body" Lewin pentru ca are o silueta de senzatie si promoveaza un stil de viata sanatos. La 29 de ani, femeia a devenit celebra in intreaga lume, iar orice aparitie a ei se transforma intr-un spectacol pentru paparazzi.


Ori de cate ori apare in public sau posteaza fotografii pe retelele de socializare, Michelle Lewin demonstreaza data de fiecare data de ce este considerata un guru al fitness-ului. 

Vedeta care si-a creat un nume la nivel international datorita perseverentei cu care promoveaza un stil de viata sanatoasa si activa aplica cu succes acest stil si pentru ea, astfel ca modelul venezuelean se mandreste cu un corp perfect si tonifiat, rezultatele orelor petrecute in sala de sport fiind impresionante.

Aceasta a dezvaluit de curand ca a suferit in trecut de grave tulburari alimentare. Tanara de 29 de ani a povestit ca au fost necesari 13 ani de exercitii fizice intense pentru a obtine o forma fizia satisfacatoare. "Eram prea slaba, aveam 40 de kilograme. Nu puteam purta niciodata fusta si tocuri inalte. Eram foarte complexata de felul in care aratam", a spus Michelle Lewin.

Inainte de a avea probleme din cauza faptului ca era mult prea slaba, Michelle Lewin a trecut si printr-o perioada in care luase proportii, aparitiile sale fiind total diferite de cele din prezent.

  • Atrage atentia mereu cand apare in public. Cum arata acum femeia pe care putini o bagau in seama din cauza greutatii

related posts

Modifică setările cookies