Barbie si Ken la batranete. Cum ar arata cele mai celebre papusi din lume daca ar fi trecute de prima tinerete


Din momentul lansarii si pana in prezent, Barbie a imbratisat nenumarate meserii si a trecut printr-o multime de transformari: de la medic pana la balerina, de la vedeta pop si pana la printesa medievala. Intr-una dintre cele mai recente variante propuse de artisti insa, Barbie a suferit o schimbare majora.


Un artist ilustrator originar din California, Maura Condrick, a inceput un experiment inedit prin care a vrut sa ne arate tuturor cum ar arata jucariile noastre din copilarie daca ar imbatrani o data cu noi. Astfel, a eliminat parul blond si plin de volum al papusii, i-a adaugat colacei pe talia trasa candva prin inel si -a ingrosat coapsele de model.

Nici partenerul ei, Ken, nu a scapat de "timpul neiertator" si a primit emblematica burta a barbatilor trecuti de prima tinerete, rindurile de expresie si pleoapele lasate.

Chiar si asa batranei insa, cei doi se mentin intr-o forma respectabila pentru o anumita varsta in viziunea Maurei Condrick, artista care a modificat si alte jucarii clasice:

FOTO: DailyMail

  • Barbie si Ken la batranete. Cum ar arata cele mai celebre papusi din lume daca ar fi trecute de prima tinerete

related posts

Modifică setările cookies