Betty cea Urata, ceruta in casatorie pe Twitter. Cum arata viitorul sot si cum s-a transformat actrita Ana Maria Orozco


Actrita care a dat viata unuia dintre cele mai cunoscute personaje de telenovela iubeste si urmeaza sa se casatoreasca. Vezi cum arata cel care a cucerit-o pe Ana Maria Orozco, mai jos:


Cea mai mare realizare a Anei Maria Orozco, in plan profesional, a fost sa primeasca rolul lui Beatriz Pinzon Solano, o tocilara uratica, dar extrem de desteapta, care il cucereste pe seful ei, omul de afaceri Armando Mendoza, si care ii ofera o lectie de viata pretioasa: iubirea poate trece dincolo de aparente.

In plan personal, marea ei reusita a fost aceea de a-si gasi sufletul pereche in colegul ei din telenovela "Somos familia", Maxi Ghione, care a si cerut-o de sotie intr-un mod extrem de original.

Desi au circulat vreme indelungata zvonuri potrivit caora cei doi actori, ambii in varsta de 410 de ani, ar forma un cuplu, au lipsit imaginile care sa demonstreze acest lucru. Intr-un final, constiente ca nu se pot ascunde la infinit, vedetele au decis sa pozeze pentru un numar al revistei "Gente y Pronto" in ipostaze tandre, dovedind, astfel ca formeaza o pereche.

Acum, la aproape doi ani de la fericitul eveniment, Ana Maria a acceptat sa fie sotia lui Maxi, dupa ce acesta a cerut-o prin intermediul retelei de socializare Twitter, printr-un mesaj extrem de simpatic: "Dragostea mea, accepti sa te casatoresti cu mine? Promit ca, daca o faci, vom fi ca niste iubiti pe vecie, bruneta mea din Bogota".

"Da, accept", i-a raspuns cea care a jucat rolul lui Betty cea Urata, spre incantarea fanilor. Iata cum arata ea acum:

  • Betty cea Urata, ceruta in casatorie pe Twitter. Cum arata viitorul sot si cum s-a transformat actrita Ana Maria Orozco

related posts

Modifică setările cookies