Blonda, slaba si cu un nou iubit. Cum arata acum vampirita sexy din Twilight si cu cine se iubeste, dupa ultima deceptie


Vampirita sexy din "Saga Twilight" nu mai arata deloc la fel in filmul care i-a adus celebritatea. Ashley Greene a slabit considerabit, si-a lasat parul lung si s-a facut bonda complet. In plus, pare sa fi trecut peste deceptiile avute la capitolul amoros.


Ashley a trecut prin mai multe relatii esuate. Colegul de platou Jackson Rathbone (Jasper Hale) i-a fost partener, printre multe alte legaturi cu actori celebri precum Chace Crawford, Joe Jonas si Reeve Carney. Se parea insa ca Ashley Greene a reusit, in sfarsit, sa-si gaseasca jumatatea.Actrita din "Twilight" a fost surprinsa de paparazzi pe aeroportul alaturi de Josh Henderson si a parut linistita si implinita. Insa relatia celor doi nu s-a concretizat, iar apoi a urmat relatia cu Paul Khoury.

Cei doi sunt acum logoditi si se considera atat iubiti, cat si cei mai buni prieteni, dupa cum scria chiar Ashley pe contul sau de Instagram.

Fotografiati de curand pe strazile din Los Angeles, Ashley si Paul au parut foarte fericiti impreuna, chiar daca unii dintre fanii actritei sunt alarmati de greutatea ei. 





Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 
  • Blonda, slaba si cu un nou iubit. Cum arata acum vampirita sexy din Twilight si cu cine se iubeste, dupa ultima deceptie

related posts

Modifică setările cookies