O mai stii pe vampirita Alice din "Twilight"? Cum arata acum si prin ce greutati trece actrita


Cea care a dat viata personajului Alice Cullen din seria de filme "Twilight" a fost surprinsa in ipostaze tot mai fericite alaturi de i Josh Henderson. Relatia nu pare insa sa fi functionat. La patru ani de la terminarea filmarilor, ea inca ii surprinde pe fani.


A avut o relatie esuata cu colegul de platou Jackson Rathbone (Jasper Hale) si multe alte legaturi cu actori celebri precum Chace Crawford, Joe Jonas si Reeve Carney. Se parea insa ca Ashley Greene a reusit, in sfarsit, sa-si gaseasca jumatatea.Actrita din "Twilight" a fost surprinsa de paparazzi pe aeroportul din L.A alaturi de Josh Henderson si a parut linistita si implinita. Desi intr-o zi normala din viata ei, vedeta i-a surprins pe fani cu un look natural, care emana energie pozitiva.

Se putea spune ca lui Ashley ii este foarte bine alaturi de Josh si ca discretia de care dau ambii dovada cand vine vorba de presa este benefica pentru relatia lor. Barbatul evita obiectivele indiscrete ale paparazzilor si incearca sa tina relatia pe care o are cu actrita cat mai privata si intima cu putinta. Insa ultimele vesti spun ca cei doi s-ar fi despartit, chiar daca au mai fost vazuti impreuna. 

Chiar Ashley a spus pe pagina sa de Twitter ca isi petrece ziua in compania prietenului sau Josh, nu a iubitului. :)

Inainte, cand Ashley s-a afisat in public cu iubitii celebri, a avut mereu de suferit. Insasi vedeta a dezvaluit ca celebritatea i-a afectat relatiile cu barbatii: "Cand ieseam cu un tip, prima oara imi zicea ca nu vrea sa apara in presa. Faceam ce faceam si tot la un restaurant plin de paparazzi ajungeam sa iesim. A fost mereu greu", a spus ea inainte sa-l cunoasca pe Josh.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • O mai stii pe vampirita Alice din Twilight ? Cum arata acum si prin ce greutati trece actrita

related posts

Modifică setările cookies