L-a uitat complet pe fostul! Actrita din Twilight, fericita ca in sfarsit si-a gasit dragostea adevarata. Cum arata noul iubit: FOTO


Desi din punct de vedere profesional lucrurile au mers perfect pentru ea in ultima vreme, in plan personal vedeta nu s-a putut lauda cu aceleasi reusite.


A avut o relatie esuata cu colegul de platou Jackson Rathbone (Jasper Hale) si multe alte legaturi cu actori celebri precum Chace Crawford, Joe Jonas si Reeve Carney. Se spune insa ca Ashley Greene a reusit, in sfarsit, sa treaca peste sentimentele pe care i le-a purtat colegului de platou si are o relatie cu adevarat serioasa.

Recent, cea care a dat viata personajului Alice Cullen a fost surprinsa in ipostaze tot mai fericite alaturi de noul ei iubit, despre care se spune ca ar urma sa-i devina logodnic si apoi sot. Este vorba despre Paul Khoury, star australian cunoscut pentru perioada in care a cantat cu trupa Gravel, dar si pentru proiectele televizate nationale la care a participat.

Alaturi de el, Ashley pare tot mai fericita, iar surse din anturajul celor doi sustin ca este posibil ca in viitor sa bata clopotele de nunta, intrucat tinerii se iubesc si cred ca sunt pregatiti sa faca pasul cel mare.

Ce parere ai despre Ashley si Paul? Formeaza un cuplu reusit, sau sanse sa traiasca fericiti pana la adanci batrenti?

  • L-a uitat complet pe fostul! Actrita din Twilight, fericita ca in sfarsit si-a gasit dragostea adevarata. Cum arata noul iubit: FOTO

related posts

Modifică setările cookies