Britney arată mai bine ca niciodată. A început să își lucreze corpul intens la sala și acum poartă doar rochii mini


Lui Britney îi priește relația cu Sam Asghari, un antrenor de fitness în vârstă de doar 23 de ani. Vedeta petrece tot mai mult timp la sală și asta se vede. Arată mai bine ca niciodată și a început să poarte doar pantaloni minusculi și rochii mini care abia îi acoperă posteriorul.


Se pare că Sam i-a insuflat și lui Britney pasiunea lui pentru sport și vedeta a început să își lucreze intens corpul în sala de fitness. Pentru că arată mai bine ca niciodată, garderoba ei s-a schimbat și a început să poarte doar rochii extrem de mulate și de scurte, pantaloni minusculi și topuri cu vedere la abdomenul tonifiat. Fanii nu rămân indiferenți la schimbare și îi lasă numeroase comentarii pe Instagram în care o complimentează: “ești atât de frumoasă încât devine un păcat”, “arăți ca o păpușă Barbie”, “extrem de sexy!”, “ai corpul perfect”și “arăți foarte bine și mă motivezi și pe mine”.
Britney Spears se iubește de un an cu Sam Asghari, un antrenor de fitness pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al clipului Slumber Party. Deși vedeta încă nu a confirmat zvonurile legate de o posibilă căsătorie, a fost fotografiată de paparazzi cu un inel de logodnă pe deget. În plus, antrenorul de fitness își mărturisește în mod frecvent sentimentele pentru ea pe rețelele de socializare. Pentru el, Britney este “cea mai frumoasă femeie”, “femeia mea favorită” și îl face să se simtă “cel mai fericit bărbat din lume”.


 

????????????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) onNici Britney nu se lasă mai prejos și îi face declarații în mediul online: “Sunt cu acest bărbat de un an și mă face să îmi doresc să fiu o persoană mai bună în fiecare zi. Mă simt cea mai norocoasă femeie din lume”.

related posts

Modifică setările cookies