Britney revine la silueta care a consacrat-o. Fanii ei sunt incantanti de cat de bine arata in ultimele imagini


Dupa o lupta de ani de zile cu problemele cu alcoolul si drogurile, incercari repetate de a reveni pe scena in aceeasi formula ca in anii '90, Britney a ajuns acum sa arate chiar mai bine decat in perioada in care cucerea toti adolescentii lumii. Ultimele imagini o arata intr-o forma de zile mari.


Una dintre cele mai dorite blonde din showbiz, vreodata, Britney Spears a revenit acum la forma fizica de invidiat si pregateste un turneu care va incepe din Japonia. Ultima fotografie cu vedeta o arata imbracata intr-un top rosu, de tip bustiera, care ii lasa abdomenul la vedere. Fanii cantaretei sunt incantati de imagine, iar motivul nu este deloc greu de ghicit. Britney are un abdomen mai bine lucrat decat atunci cand era adolescenta si un zambet larg pe chip.


 

Getting ready to leave for tour! See you soon Japan ????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


In ultimii ani, Britney a dus o lupta acerba cu  kilogramele in plus si celulita. Insa ambitia si determinarea artistei au ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada. Este nelipsita din sala de sport, duce si sustine un stil de viata sanatos si sta cat mai departe de problemele din trecut.

 

What's your favorite color? ????????????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 
Diva are acum si un motiv suplimentar sa zambeasca, avand in vedere ca se iubeste cu Sam Asghari, unul dintre dansatorii care au aparut in videoclipul piesei ,,Slumber Party". Cei doi au fost aparent timizi la inceput, dar acum nu au nicio problema in a aparea impreuna in fata fotografilor.

 

Great run in Vegas! Be back Next week!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


  • Britney revine la silueta care a consacrat-o. Fanii ei sunt incantanti de cat de bine arata in ultimele imagini

related posts

Modifică setările cookies