Britney Spears, mandra de abdomenul ei perfect plat. Nu o sa-ti vina crezi ce bine arata dupa doua nasteri si probleme cu drogurile


La inceputul carierei sale, Britney Spears era un adevarat etalon de frumusete pentru adolescentele din intreaga lume care ii ascultau muzica. La scurt timp de la lansare, presiunea jurnalistilor, succesul si drogurile i-au creat adevarate probleme vedetei, care si-a pierdut dramatic stralucirea.


In ultimul an, Britney Spears le-a demonstrat insa fanilor ca nu degeaba a fost supranumita Printesa Muzicii Pop, ea revenind in forta in peisajul showbizz-ului international si recucerindu-si admiratorii care ar fi dat orice sa-si revada idolul din nou in forma.

Cu zeci de contracte de publicitate semnate si proiecte de succes incheiate, Britney s-a simtit motivata sa scape si de kilogramele in plus pe care mancatul pe fond nervos si sarcinile i le-au adaugat pe trup.

Astfel, ea arata acum mai bine ca oricand si nu pierde nicio ocazie pentru a-si arata abdomenul in public. Intr-unul dintre show-urile de talente in cadrul carora apare ca mentor, Britney si-a etalat corpul purtand trei tinute care atrageau atentia asupra abdomenului ei.

Noi apreciem sincer evolutia si perseverenta artistei si credem ca merita un mare Like. Tu ce parere ai despre infatisarea ei?

  • Britney Spears, mandra de abdomenul ei perfect plat. Nu o sa-ti vina crezi ce bine arata dupa doua nasteri si probleme cu drogurile

related posts

Modifică setările cookies