Cât de mult s-a îngrășat Rihanna de când nu mai este activă în industria muzicală. Vezi cele mai noi fotografii cu ea


Pasiunea pentru muzică pare să fi căzut pe un plan secund pentru Rihanna, dacă ținem cont de faptul că nu a mai lansat un album nou de doi ani și un clip de mai bine de 10 luni. În schimb, vedeta s-a axat mai mult pe brandul ei de make-up, Fenty Beauty, și pe colaborările ei din industria modei. Totuși, schimbarea stilului de viață a făcut-o pe vedetă să se îngrașe.


Cele mai noi fotografii postate de Rihanna pe contul ei de Instagram i-au șocat pe fani. Vedeta și-a făcut tot mai rar apariția la evenimentele mondene din ultima perioada, mai ales de când nu s-a mai ocupat de cariera ei muzicală și a început să își construiască un brand de make-up. În tot acest timp, se pare că vedeta a luat câteva kilograme în plus, iar fanii au observant imediat acest lucru. 


 

extra af. #chella18

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


 

drag.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Cele mai noi fotografii cu artista sunt cu un outfit pe care l-a purtat la festivalul Coachella și cu o ținută din colecția ei realizată în colaborare cu Puma. Ambele outfituri sunt compuse din piese vestimentare largi, supradimensionate, care au accentuat faptul că artista nu mai are formele de altădată. Fanii au taxat-o dur: “Ești atât de grasă”, “Isuse! Ce s-a întâmplat cu ține? Arăți de parcă ai avea 150 kg”, “Ești drăguță, dar foarte mare” și “fată mișto care a devenit neatrăgătoare”.

Deși muzica nu mai este o prioritate pentru ea, Rihanna se bucură de același succes și în industria beauty. Se zvonește că brandul ei de make-up, Fenty beauty, va reuși să îl depășească pe cel al lui Kylie, care a avut încasări de peste 18 milioane de dolari într-o singură zi, asta după ce și-a lansat colecția de iarnă.


 

#rihanna #coachella2018 #fentypuma

A post shared by @ badgyalriri.daily onÎn ceea ce privește colaborarea artistei cu brandul Puma, se zovoneste că Rihanna primește peste 1 milion de dolari.

Referitor la viață ei sentimentală, Rihanna continuă să fie la fel de discretă. Se pare că vedeta continuă să aibă o relație cu Hassan Jameel, cel alături de care a fost fotografiată de paparazzi în vara anului trecut. Familia lui deține drepturile de comercializare a mașinilor Toyota, încă în 1955, și are o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari. 

related posts

Modifică setările cookies