Cea mai cuminte vedeta de la Hollywood s-a transformat intr-o vampa. Nimeni nu se astepta sa se costumeze asa de Halloween


Spre deosebire de alte vedete de la Hollywood, care profita de orice ocazie ca sa isi etaleze siluetele sexy, Kate Hudson nu face parada cu corpul sau. In ciuda faptului ca este intr-o forma fizica perfecta, actrita rar isi afiseaza formele de indiviat.


Cu ocazia petrecerii de Halloween, pe care o organizeaza anual la ea acasa, Kate Hudson a renuntat la principiile sale si a imbracat o tinuta care i-a pus corpul in valoare. Astfel, una dintre cele mai cuminti actrite de la Hollwood s-a transformat intr-o adevarata vampa, intr-un costum de piele minuscul cu abdomenul la vedere.

Kate Hudson practica yoga cu regularitate si, mai de mult, a marturisit ca a facut si cate 6 ore de exercitii cardio pe zi pentru a-si reveni in forma dupa nastere. Toate eforturile sale au avut rezultate, iar acum are un corp perfect.

La petrecerea organizata de Kate Hudson, Katy Perry s-a costumat intr-un pufulete gigantic marca Cheetos.

Jessica Alba s-a costumat in chitaristul Slash, iar fiica cea mica a lui Demi Moore si Bruce Willis, Tallulah, s-a deghizat in Justin Bieber.

Gwen Stefani si sotul ei au fost doi vampiri sexy.

  • Cea mai cuminte vedeta de la Hollywood s-a transformat intr-o vampa. Nimeni nu se astepta sa se costumeze asa de Halloween

related posts

Modifică setările cookies