Cele mai reusite selfie-uri ale vedetelor de la noi


Daca n-ai vazut in direct ceremonia premiilor Oscar, probabil ai dat peste cel mai celebru selfie de pana acum pe Twitter, pe Facebook sau pe Instagram. Ellen DeGeneres a reusit sa adune nu mai putin de 11 vedete intr-un singur cadru care a fost repostat in viteza pe internet. Poate ca nu s-au strans atatea la un loc, dar si vedetele noastre au fost atinse de febra selfie-ului. Iar cand in familie sunt doua staruri, nu una singura, si efectul e garantat.


Andra si Maruta isi incanta deseori fanii cu fotografii personale, de multe ori insotiti si de micutul David. Iar o vedeta cu atat de multe colaborari muzicale de succes are ocazia sa se fotografieze cu multi colegi de breasla. Un exemplu ar fi Cornel de la Vunk!


Delia Matache
e si ea un mare fan al selfie-ului, vedeta postand deseori fotografii cu diverse tinute sau coafuri. In plus, cand pleaca la drum spre un concert, un selfie cu colegii de scena mai taie plictiseala. S-a fotografiat cu baietii de la TWO (ex- Akcent) si, de multe ori, nu scapa ocazia sa le arate fanilor cat de mult seama cu prietena ei, Laura Cosoi.


Dar nici admiratorii Laurei nu se pot plange; o pot vedea in multe fotografii neprelucrate. Prietena apropiata cu Adela Popescu si Dana Rogoz, Laura nu scapa ocazia sa imortalizeze momentele pe care le petrece alaturi de oamenii dragi. Cele trei blonde au o multime de selfie-uri pe paginile de Facebook.


Adela se mandreste si ea cu o multime de selfie-uri alaturi de Radu Valcan. Relatia lor pare una extrem de solida, cei doi fiind mereu numai un zambet in poze. Vedeta nu a ratat insa nici intalnirile cu alti alti artisti, facand de exemplu un selfie cu Mihai Constantinescu.


Smiley
si Pavel Bartos, simpaticii prezentatori de la Romanii au Talent au marcat si ei destule momente de la filmari cu ajutorul selfie-ului.

  • Cele mai reusite selfie-uri ale vedetelor de la noi

related posts

Modifică setările cookies