Motivul ciudat pentru care medicul i-a interzis lui Kim Kardashian să mai facă selfie-uri


Kim Kardashian este regina selfie-urilor, a scris și o carte pe această temă, însă acum medicul a decis să-i interzică să-și facă astfel de poze.


Obsesia pentru selfie-uri a afectat-o, la propriu, pe Kim Kardashian, astfel că medicul acesteia i-a recomandat să renunțe la acest obicei. Se pare că gestul frecvent de a-și face poze singură îi provoacă dureri serioase în încheietura mâinii.

Kim a găsit însă o cale să împace sfaturile medicului cu pasiunea ei, astfel că aceasta și-a angajat o asistentă personală a cărui singură treabă este să o ajute cu selfie-urile. Paxy, pe numele ei, aceasta a fost aleasă cu grijă dintre membrii echipei de producție care se ocupă de reality show-ul Keeping Up With the Kardashians. 

Într-un clip recent, de promovare a emisiunii, Kim le spune lui Kris Jenner, mama ei, și Khloe, sora ei mai mică, că nu-și poate face un selfie pentru că a uitat să-și pună orteza la mână. Kris și Khloe fac un schimb de priviri confuze, în timp ce Kim o roagă pe Paxy să o ajute.

Apoi, Kim Kardashian explică: "Medicul mi-a spus că nu mai pot să țin telefonul în această poziție. Așa că o plătesc pe Paxy să-mi facă fotografii astfel încât eu să-mi odihnesc mâna".

Încântată de ideea de a avea o asistentă specilizată în selfie-uri, mama lui Kim, Kris Jenner, a replicat: "Kim o să poată să-și protejeze mâna fără să piardă nicio postare pe social media. Mă gândesc serios să o angajez și eu pe Paxy să fie asistenta mea de selfie-uri". 

Foto: Instagram

  • Motivul ciudat pentru care medicul i-a interzis lui Kim Kardashian să mai facă selfie-uri

related posts

Modifică setările cookies