VIDEO Kim Kardashian şi-a sărutat soţul în public. Reacţie ciudată a lui Kanye West


Kim Kardashian (39 ani) şi soţul ei, rapper-ul Kanye West, s-au aflat printre personalităţile care au urmărit duminică, la Chicago, meciul „stelelor” din campionatul nord-american de baschet (NBA).


Ca de obicei la asemenea evenimente sportive, cei doi au luat loc în primul rând de scaune al sălii şi au captat atenţia camerelor. Kim a venit îmbrăcată într-o jachetă de culoarea somonului, asortată cu pantalonii, în timp ce Kanye s-a prezentat în blugi şi cu un sacou negru, dar şi cu o impunătoare pereche de ochelari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NBA ALL STAR GAME 2020

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on

La un moment dat, într-una dintre numeroasele pauze ale show-ului All-Star Game, Kim Kardashian şi Kanye West au fost provocaţi de „Kiss Cam” (camera sărutului), oferind însă o imagine uşor hilară.

Astfel, Kim a acceptat propunerea şi s-a îndreptat spre soţul său, dar n-a ieşit un sărut obişnuit, aşa cum se aştepta toată lumea, ci doar un simplu pupic pe obraz.

De neînţeles, cel mai probabil în glumă,  Kanye a ales să rămână impasibil la gestul de afecţiune al partenerei sale, stârnind ulterior numeroase comentarii negative în rândul admiratorilor celebrului cuplu.

  • VIDEO Kim Kardashian şi-a sărutat soţul în public. Reacţie ciudată a lui Kanye West

related posts

Modifică setările cookies