Kim Kardashian a ieșit la cină cu fiica ei și a pus-o să stea la altă masă


Kim Kardashian își trăiește, practic, întreaga viață cu camerele de filmat după ea. Asta nu înseamnă, însă, că și copiii vedetei trebuie să facă la fel. 


Zilele trecute, vedeta, mamă a trei copii a mers să ia cina la un restaurant cu specific italian din Miami. Bruneta a fost însoțită de fiica ei în vârstă de 5 ani și de doi amici.  Cei trei adulți au cinat împreună, iar fetița vedetei a fost așezată la o altă masă, unde i-a ținut companie bona ei. 


Citește și: Kim Kardashian, de nerecunoscut! Cum arata diva cand avea 17 ani

 

Potrivit martorilor, micuța a mai venit din când în când la mama sa, pentru a o întreba diverse lucruri, dar în general a stat cu ochii în Ipodul său. 

Potrivit unei surse apropiate familiei, citate de revista People, atunci când familia iese la masă și filmează în același timp pentru reality show-ul  "Keeping Up with the Kardashians", copiii sunt așezați la o masă separată, pentru a nu apărea în serial. 
 

 

3 generations @fendi #MeAndMyPeekABoo

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

"Poate că suntem celebri, dar acasă nu se pune problema așa. Copiii noștri n-au nicio idee despre faimă!", a declarat recent vedeta în vârstă de 39 de ani. 


 

  • Kim Kardashian a ieșit la cină cu fiica ei și a pus-o să stea la altă masă

related posts

Modifică setările cookies