Surorile Kardashian, imaginea care a stârnit controverse în rândul fanilor


Kim (1,60 m), Kourtney (1,54 m) și Khloe (1,77 m) sunt la fel de înalte într-un poster de promovare a emisiunii ”Keeping Up with the Kardashians”.


Kim, Kourtney și Khloe, deși surori bune, au înălțime diferite. Dar, într-o recentă imagine de promovarea a noului sezon ”Keeping Up With the Kardashians”, aceste par să fie la fel de înalte. 

Citește și: Ce mananca de fapt Kim Kardashian pentru a slabi dupa nastere. Nutritionistul a "dat-o de gol"

Khloe este, de departe, cea mai înaltă dintre ele, măsurând 1,77 m. O urmează Kim, cu 1,60 m, Kourtney fiind cea mai scundă dintre surorile Kardashian, măsurând doar 1,54 m.

Astfel, noua imagine pare un nou caz de utilizare în exces a Photoshop-ului, iar fanii nu au fost deloc încântați. Mulți au comentat că aceasta ar fi înălțimea la care visează Kourtney, nicidecum cea reală.

Conform DailyMail, Kim și Kourtney și-au lungit picioarele, în timp ce Khloe  s-a micșorat vizibil, ca prin magie.

Toate cele trei vedete au fost acuzate, în trecut, că își modifică imaginea pe computer. Kim primește mustrări la aproape orice fotografie postată pe Instagram, Khloe a fost criticată pentru că și-a subțiat picioarele, anul trecut - apoi ea a declarat că a încercat să șteargă o cicatrice pe care o dobândise în urma unui accident de mașină.

De multe ori, imaginile în bikini postate de Kourtney au fost desființate, fanii demonstrând faptul că acestea au fost modificate vizibil.

Vedeți, în galeria de mai jos, care este diferența de înălțime reală dintre surorile Kardashian.

Foto: Getty

 

   

  • Surorile Kardashian, imaginea care a stârnit controverse în rândul fanilor

related posts

Modifică setările cookies