Prinsa cu Photoshop-ul. Ce au observat fanii cand s-au uitat mai atent la o poza cu Selena Gomez de pe Instagram


In urma cu putin timp, make-up artistul Selenei Gomez a publicat pe Instagram un selfie care a primit o multime de like-uri in timp record. Fanii au observat insa ceva ciudat la poza cu fosta vedeta Disney.


Hung Vanngo este un make-up artist celebru din Cetatea Filmului care posteaza adesea pe contul lui de Instagram imagini cu vedetele care ii trec prin mana. 

De obicei, acestea primesc aprecieri din partea fanilor, insa o imagine recenta cu Selena Gomez a starnit si cateva controverse in randul celor care au ajuns la contul barbatului. Motivul? Cei mai vigilenti dintre ei au observat ca selfie-ul cu Selena este alterat in Photoshop.

In coltul din stanga, deasupra umarului, se observa cum imaginea se curbeaza putin, semn ca in zona respectiva a fost folosit un instrument de editare. Intrebarea fanilor: "De ce? Avea nevoie Selena sa-i fie micsorat umarul?"

Observand comentariile negative in ceea ce priveste poza, Hung Vanngo a sters-o de pe Instagram, refuzand sa comenteze mai mult pe marginea ei. 

related posts

Modifică setările cookies