Chris Brown, intr-un nou scandal despre violenta: "Le-a spus ca ma omoara." Marturisiri socante facute de fosta iubita


Despre scandalul dintre Rihanna si Chris Brown s-au scris pagini intregi, iar cantaretul si-a pierdut o mare parte din fani dupa ce a lovit-o pe diva si cei doi au trecut prin numeroase despartiri si impacari. Chris Brown isi terorizeaza acum o alta iubita, conform declaratiilor care au ajuns in presa internationala.


Cantaretul in varsta de 27 de ani nu mai formeaza un cuplu cu modelul Karrueche Tran din 2015, insa intamplarile dintre ei inca au ecou in presa. Acum au iesit la iveala detalii despre relatia si despartirea celor doi, iar bruneta spune, conform Daily Mail, ca primeste amenintari cu moartea de la Brown.

Chris Brown a fost arestat in 2009, pentru violenta fizica impotriva Rihannei, iar acum a primit un nou ordin de restrictie pe numele sau, cerut de Karrueche. Se pare ca fosta iubita a pus punct relatiei dupa ce s-a aflat ca artistul are un copil cu o alta femeie, pe care modelul o cunostea.

Acum, Chris ar fi spus unor prieteni comuni ca o va omori pe Karrueche, dupa ce, spune bruneta, ar fi lovit-o si ar fi impins-o pe scari. In  plus, cantaretul i-ar fi amenintat si pe prietenii femeii.

Cantaretul nu se mai poate apropia de Karrueche, pana in momentul in care va avea loc procesul celor doi.

  • Chris Brown, intr-un nou scandal despre violenta: Le-a spus ca ma omoara. Marturisiri socante facute de fosta iubita

related posts

Modifică setările cookies