Rihanna, implicata intr-un nou triunghi amoros. Chris Brown si-a parasit iubita pentru ea si vrea sa o recucereasca


Dupa scandalul bataii si a doua despartire, Rihanna si Chris Brown ar putea forma din nou un cuplu. Tabloidele scriu ca artistul s-a despartit de iubita lui si are planuri sa o recucereasca pe frumoasa din Barbados.


Intr-un dictionar ilustrat, poza lor ar trebui pusa langa termenul "dragoste cu nabadai" intrucat inca de cand s-au cunoscut, relatia lor a produs adevarate scantei.

Desi nu mai formeaza un cuplu ci ea de ceva timp, presa internationala scrie ca solistul Chris Brown inca mai are sentimente pentru Rihanna si ca s-a despartit de prietena lui, Karrueche Tran, in incercarea de a relua relatia cu frumoasa originara din Barbados.

Potrivit TMZ, citati de DailyMail, Chris Brown a reluat legatura cu Riri si, de pe 20 februarie, cand a fost ziua acesteia, face constant schimb de mesaje cu ea. Din pacate pentru artist insa, nu va putea sa o vada prea curand avand in vedere ca un judecator i-a ordonat sa petreaca cle putin 2 luni la o clinica de reabilitare din cauza tulburarilor de comportament de care sufera.

Chris Brown a fost diagnosticat cu sindromul bipolar si obligat sa mearga la clinici specializate pentru a-si controla afectiunea, iar pana atunci nu se poate apropia de Rihanna, pe care a si agresat-o in 2009.

De cealalta parte, cantareata ar putea sa nu isi doreasca sa mai aiba nimic de-a face cu el avand in vedere ca a parasit-o. In plus, despre ea s-a scris recent ca ar avea o legatura cu Drake, cu care a fost surprinsa pe strazile din Paris.

Ceea ce este cert insa este faptul ca Brown nu mai formeaza un cuplu cu modelul Karrueche Tran, pe care a incetat sa o mai urmareasca pe Twitter.

related posts

Modifică setările cookies