Christian Vieri, la altar! Cel mai mare playboy din fotbal, cucerit de o „bebelușă”


La aproape 46 de ani, fostul fotbalist Christian Vieri a pus capăt unei vieți sentimentale extrem de agitate, presa italiană susținând că zbuciumatul „Bobo” se pregătește, în sfârșit, de nuntă. 


Cea care l-a cumințit pe Vieri este conaționala Costanza Caracciolo (29 de ani), consacrată în rolul de „bebelușă” la show-ul de televiziune „Striscia la Notizia”, similar cu Cronica Cârcotașilor de la noi.

De-a lungul timpului, „Don Juan” Vieri a devenit celebru pentru lista interminabilă de femei care i-au trecut prin pat, modelele Elisabetta Canalis, Elena Santarelli, Melissa Satta și Jazzma Kendrick fiind doar cele mai cunoscute „trofee” ale sale. Niciuna n-a izbutit însă să-l convingă pe Christian să se așeze la casa lui și să-și întemeieze o familie.

Blondă cu ochi albaștri, Costanza Caracciolo (29 de ani) a apărut în viața lui Vieri în vara lui 2017, la puțin timp după ce Christian se despărțise de americanca Jazzma Kendrick. La finalul lui 2018, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Stella, astfel că oficializarea relației părea iminentă.

Christian Vieri și iubita sa au evitat deocamdată să confirme nunta, dar jurnaliștii de la „Gazzetta dello Sport” au încercat s-o tragă de limbă pe frumoasa italiancă.  În afara unui zâmbet complice, semn că evenimentul e inevitabil, Costanza Caracciolo s-a limitat să ofere câteva detalii picante despre relație.

„Aveam 9 ani și țineam cu Inter. Eram înnebunită după Bobo și Ronaldo. Cine ar fi crezut că după 20 de ani...”, a mărturisit Costanza. Ca fotbalist, atacantul Christian Vieri a avut perioada de glorie la începutul anilor 2000, în tricoul formației Inter Milano, pentru care a marcat peste 100 de goluri.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne cunoșteam de ceva vreme, iar apropierea a fost treptată. Momentul cheie s-a petrecut la Roma. În timpul turneului de tenis, i-am propus să facem un tur al orașului. Nu credeam că va accepta, dar a zis da imediat. A fost cu adevărat romantic, nimeni nu ne-a recunoscut, erau puțini oameni în jurul nostru. N-au fost sărutări, dar în seara aia mi-am dat seama că poate fi ceva serios între noi. La început n-am avut așteptări mari, dar acum totul e mai mult decât am visat vreodată”, a completat frumoasa italiancă.

Despre trecutul amoros al lui Vieri, Costanza spune că n-are de ce să fie geloasă. „De ce aș fi? Fiecare dintre noi are un trecut, știu foarte bine că el a avut multe femei frumoase. Eu nu am ce să-mi reproșez, n-am furat bărbatul nimănui și nu cred că cineva a avut un contract de exclusivitate cu el”, a precizat ea.

N-au fost doar clipe frumoase în acești doi ani de iubire. Înainte ca cei doi s-o primească în viața lor pe micuța Stella, Costanza a pierdut o sarcină din cauza unui avort spontan. „Eram la dentist când au apărut primele știri în presă despre faptul că sunt însărcinată. Câteva ore mai tîrziu am aflat că pierdusem copilul. A fost o zi teribilă, cu toate acele mesaje de felicitare care mi-au venit”, și-a amintit viitoarea soție a lui Christian Vieri.

  • Christian Vieri, la altar! Cel mai mare playboy din fotbal, cucerit de o „bebelușă”

related posts

Modifică setările cookies