Intre cele doua imagini este o diferenta de 16 ani. Ce actrita din Baywatch arata impecabil si in prezent, la peste 40 de ani


In aprilie implineste 41 de ani, insa corpul ei pare ca nu a imbatranit deloc in ultimii 16 ani. Este la fel de sexy ca in serialul care i-a adus popularitatea, Baywatch...si nu, nu este vorba despre Pamela Anderson!


Carmen Electra a acceptat sa pozeze din nou in celebrul costum de salvamar care i-a adus celebritatea in urma cu 16 ani. Vedeta arata spectaculos si pare ca nu s-a schimbat deloc in toti acesti ani.

Vedeta a recunoscut ca a ezitat atunci cand i s-a propus sa pozeze din nou in costumul rosu: "...dar odata ce am intrat in el, m-am simtit extraordinar. A fost mult peste asteptarile mele", a marturisit Carmen Electra.

"Ma simt mai bine ca la 25 de ani. Recunosc, am ramas fidela disciplinei pe care am dobandit-o pe vremea cand practicam baletul", a spus actrita.

Foto: Carmen Electra, la petrecerea organizata de Elton John dupa premiile Oscar

Carmen Electra spune ca nu ar refuza o oferta din partea Playboy, revista in care a mai aparut si in trecut. "Am auzit ca sunt pe locul 3 in topul celor mai numeroase aparitii pe coperta Playboy, dupa Pamela Anderson si Anna Nicole Smith", a pus incantata vedeta.

De curand Carmen Electra s-a despartit de Simon Cowell, insa la cat de bine arata probabil nu va ramane pentru mult timp singura.

  • Intre cele doua imagini este o diferenta de 16 ani. Ce actrita din Baywatch arata impecabil si in prezent, la peste 40 de ani

related posts

Modifică setările cookies