Cristiano Ronaldo, de 4 ori tata! Iubita sa a nascut, iar fotbalistul a postat prima imagine cu noul membru al familei


Cristiano Ronaldo a impartasit fanilor prima imagine cu noul membru al familiei sale. Georgina a nascut o fetita, iar fotbalistul a si facut primul selfie cu micuta, pe care l-a postat pe Instagram.


Micuta se numeste Alana Martina si este cel de-al patrulea copil al starului de la Real Madrid. Georgina a nascut la scurt timp dupa ce pe internet a vehiculat un zvon care spune ca sportivul ar fi inselat-o pe mama mezinei sale. 

 

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Natacha Sofia, o celebritate locala, a declarat pentru presa din Portugalia faptul ca a reusit sa-l cucereasca pe Ronaldo dupa ce i-a trimis cateva mesaje pe Instagram. Tanara de 21 de ani i-a trimis un clip in care dansa twerk. Se pare ca miscarile pe care tanara le facea cu fesele i-au atras atentia fotbalistului, care i-a raspuns la mesaje si au stabilit ulterior si o intalnire la un hotel. 

,,Mi-a spus ca unul dintre motivele pentru care sta cu ea este pentru ca Georgina se poarta frumos cu fiul lui. Mi-a spus ca este un barbat foarte ocupat si ca nu are timp de dragoste”, a povestit Natacha pentru tabloide.

Fotbalistul inca nu a facut nicio declaratie cu privire la aceste zvonuri.

Ronaldo asteapta cel de-al patrulea copil. Primul, Cristiano Ronaldo Jr., are 7 ani si nu se stie nimic despre mama lui. Se zvoneste in schimb faptul ca fotbalistul ar fi platit-o pe cea care l-a adus pe lume cu 10 milioane de lire pentru a renunta la custodia copilului, care este crescut acum de mama lui Ronaldo.  

In iunie 2017 Ronaldo a devenit din nou tata. O mama surogat din America, a nascut doi gemeni, pe Eva si Mateo.

  • Cristiano Ronaldo, de 4 ori tata! Iubita sa a nascut, iar fotbalistul a postat prima imagine cu noul membru al familei

related posts

Modifică setările cookies