Si-a inselat Ronaldo iubita insarcinata? "Am petrecut o noapte fierbinte cu cel mai bun din lume"


Cristiano Ronaldo isi alege iubite din ce in ce mai tinere. Dupa ce a lasat-o insarcinata pe Georgina Rodriguez, in varsta de 22 de ani, se pare ca a inselat-o cu o portugheza cu un an mai tanara.  


Celebrul fotbalist portughez se transforma intr-un adevarat Don Juan. Dupa ce a cucerit-o pe Georgina Rodriguez, pe care a lasat-o insarcinata dupa proape un an de relatie, a si inselat-o, potrivit presei portugheze. 

Natacha Sofia, o celebritate locala, a declarat pentru presa din Portugalia faptul ca a reusit sa-l cucereasca pe Ronaldo dupa ce i-a trimis cateva mesaje pe Instagram. Tanara de 21 de ani i-a trimis un clip in care dansa twerk. Se pare ca miscarile pe care tanara le facea cu fesele i-au atras atentia fotbalistului, care i-a raspuns la mesaje si au stabilit ulterior si o intalnire la un hotel. 
Acum, Natacha a declarat ca a petrecut o “seara fierbinte cu cel mai bun din lume”. Tanara a facut declaratii spumoase: „A inselat-o pe Georgina Rodriguez. Vorbea rar despre ea, dar cand eram impreuna, mai amintea de ea. Mi-a spus ca unul dintre motivele pentru care sta cu ea este pentru ca Georgina se poarta frumos cu fiul lui. Mi-a spus ca este un barbat foarte ocupat si ca nu are timp de dragoste”. Se pare ca Natacha are si print-screen-uri cu schimbul de mesaje de pe Instagram dintre ea si Ronaldo. 

Sobran las palabras ❤️ Os amo

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Fotbalistul inca nu a facut nicio declaratie cu privire la aceste zvonuri.

Ronaldo asteapta cel de-al patrulea copil. Primul, Cristiano Ronaldo Jr., are 7 ani si nu se stie nimic despre mama lui. Se zvoneste in schimb faptul ca fotbalistul ar fi platit-o pe cea care l-a adus pe lume cu 10 milioane de lire pentru a renunta la custodia copilului, care este crescut acum de mama lui Ronaldo.  

 

Estarás sempre connosco. Parabéns, pai. Parabéns, avô.????????❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

In iunie 2017 Ronaldo a devenit din nou tata. O mama surogat din America, a nascut doi gemeni, pe Eva si Mateo, iar in cateva luni va deveni tata pentru a patra oara. Actuala lui iubita, Georgina Rodriguez, de 22 ani, pe care a cunoscut-o la o petrecere VIP Dolce&Gabanna, brand pentru care lucra tanara, este insarcinata.

  • Si-a inselat Ronaldo iubita insarcinata? Am petrecut o noapte fierbinte cu cel mai bun din lume

related posts

Modifică setările cookies