Cristiano Ronaldo sărbătorește: Gemenii lui au împlinit un an. cum s-a pozat alături de familia lui numeroasă


Starul de la Real Madrid și de la nationala Portugaliei, Cristiano Ronaldo este un tătic mândru. Gemenii lui Eva și Mateo au împlinit 1 an. 


Fotbalistul nu a lăsat ocazia să treacă și a publicat pe contul lui Instagram o frumoasă fotografie de familie. "Copiii mei, Eva și Mateo sărbătoresc prima lor zi de naștere! Felicitări micuţilor mei dragi!", a scris Ronaldo, alături de fotografia care a fost răsplătită cu peste 5.000.000 de aprecieri şi mii de mesaje de felicitare. 

În imagine, Cristiano se distrează la piscină alături de prietena lui Georgina Rodriguez, fiul său cel mai mare, Cristiano Ronaldo Jr., micuţa Alana Martina și, desigur, cei doi sărbătoriţi.
 


Cristiano este un tată dedicat, îi place acest rol şi se mândreşte cu cei patru copii ai săi. Eva și Mateo au fost aduşi pe lume de o mamă surogat. Până atunci Cristiano a dorit să aibă copii, dar fără  să aibă şi relaţii cu mamele lor. Asta pănă să o întâlnească pe Georgina. După naşterea fetiţei lor, Alana, cuplul pare ca s-a sudat şi mai mult.

 

 

Good morning ☀️ ☀️ ☀️ ☀️

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

 

Paz e amor ????

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

 

  • Cristiano Ronaldo sărbătorește: Gemenii lui au împlinit un an. cum s-a pozat alături de familia lui numeroasă

related posts

Modifică setările cookies