Vedeta care a impresionat pe plaja cu un corp perfect. Se bate la titlul de cea mai sexy mamica


Au trecut abia 8 luni de cand Kate Hudson l-a nascut pe fiul sau Bingham si vedeta are deja o silueta pe care este mandra sa o arate in costum de baie.


Kate Hudson a fost fotografiata de paparazzi la petrecerea miliardarului englez Philip Green. Potrivit Mediafax, petrecerea pentru Sir Philip Green, un om de afaceri britanic, a avut loc pe o plaja din Mexic si a sinut patru zile. Invitasii, printre care s-au numarat Leonardo DiCaprio, Naomi Campbell sau Kate Moss, s-au delectat cu muzica lui Stevie Wonder, Enrique Iglesias, Robbie Williams sau Cee Lo Green.

Vezi AICI imaginile cu Kate Hudson la petrecerea lui Philip Green.

Fiecare dintre cele patru zile a avut o tema speciala. In prima seara a fost o petrecere de bun venit, invitasii ascultand muzica lui Carlos Santana si Michael Buble. A doua noapte, cea principala a evenimentului care a marcat aniversarea lui Philip Green, a fost marcata de dansul flamenco a lui Joaquin Cortes si de prestasia lui Enrique Iglesias. Onoarea de a canta "la mulsi ani" a primit-o Stevie Wonder.

Vezi pe Daily Mail imagini de la petrecere.

Vineri a fost randul lui Robbie Williams sa intresina invitasii, care au sarbatorit-o de aceasta data pe fata lui Sir Philip Green, Chloe, care a implinit 21 de ani in aceasta luna. Petrecerea maraton s-a incheiat sambata cu un picnic la care au cantat cei de la The Beach Boys.

Doar pentru a-i plati pe artisti, Sir Philip Green a platit în jurul a trei milioane de lire sterline, intreaga petrecere fiind estimatala sase milioane de lire sterline

Afla mai multe despre aceasta petrecere pe mediafax.ro.

  • Vedeta care a impresionat pe plaja cu un corp perfect. Se bate la titlul de cea mai sexy mamica

related posts

Modifică setările cookies