Cu cateva kilograme in plus, machiaj strident si o coafura dezastruoasa. Imaginea pe care Rihanna nu isi doreste sa o mai vada vreodata pe internet


Pe langa faptul ca este un adevarat simbol al sex appeal-ului, Rihanna e o veritabila "good girl gone bad". O adolescenta naiva cu par lung si chip angelic la lansarea pe piata, artista originara din Barbados s-a schimbat complet in ultimii ani si s-a reinventat, spre deliciul fanilor.


Sexy, lipsita de inhibitii si extrem de multumita de corpul ei, Rihanna nu ezita sa isi etaleze formele si sa imbarce tinute cat mai provocatoare, care sa ii scoata in evidenta atuurile fizice.

Te-ai intrebat insa vreodata cum va arata ea cand va imbatrani si cand lumea va fi uitat demult ca a existat odata o Rihanna in peisajul muzical international?

Ei bine, o serie de fotografi de peste ocean a facut un exercitiu inedit si si-a inchipui care ar fi aspectul divei dupa retragerea ei din muzica. Usor supraponderala, cu un machiaj strident si o coafura dezastruoasa, Riri ar arata ca oricare alta casnica din suburbii trecuta de prima tinerete… Neplacuta imagine, nu-i asa?

Ei bine, nici ea nu isi doreste sa mai revada vreodata poza pe internet si spera ca experimentul facut de fotografi sa nu se adevereasca.

Tu ce parere ai? Crezi ca asa va arata intr-adevar Rihanna cand va imbatrani?

  • Cu cateva kilograme in plus, machiaj strident si o coafura dezastruoasa. Imaginea pe care Rihanna nu isi doreste sa o mai vada vreodata pe internet

related posts

Modifică setările cookies