Cum i s-a schimbat viața lui Enrique de când are gemeni. Cum arată soția lui la 4 luni după naștere. Fanii sunt uimiți


Enrique Iglesias și Anna Kurnikova formează cel mai discret cuplu din showbizul internațional. Cei doi au ținut secret faptul că vor deveni părinți, iar pe rețele de socializare postează mai multe imagini cu câinele lor decât cu cei mici. Ba mai mult, nimeni nu știe dacă s-au căsătorit sau nu.


Enrique Iglesias și Anna Kurnikova formează un cuplu de mai bine de 16 ani și, deși sunt persoane publice, au reușit să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor și de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Cu doar 4 luni în urmă, cei doi au devenit păriți de gemeni și se zvonește că s-au logodit după ce Anna a fost fotografiată purtând un inel care pare să fie de logodnă. Cu toate acestea, în vara anului trecut Enrique declara că nu se gândesc să se căsătorească în viitorul apropiat.


 

Game day!! ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) onDeși fotografiile cu Nicholas și Lucy, copiii cuplului, sunt extrem de rare, Enrique nu s-a putut abține și a postat o fotografie cu ei pe Instagram în timp ce se uitau la meci. Cu doi ani în urmă, artistul posta aceeași fotografie, dar pe canapea lângă el stătea câinele familiei.  


 

My Sunshine

A post shared by ???? Anna ????Аня (@annakournikova) on


În ceea ce o privește pe Anna, deși a născut cu doar patru luni în urmă, și-a revenit în timp record. Vedeta nu a renunțat la sport nici în timpul sarcinii, iar în cel mai recent clip pe care l-a postat pe contul ei de Instagram se antrenează și are o silueta de invidiat.


 

can't get enough of my sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) onDeși cei doi părinți încă nu au făcut declarații cu privire la faptul că familia lor s-a mărit, mama artistului a mărturisit într-un interviu că “Enrique este extraordinar de feriricit în aceste momente”, iar acest lucru poate fi confirmat de un clip de pe contul de Instagram al cântărețului, în dreptul căruia acesta a scris “nu mă mai satur de soarele meu” și în care își pupă de zeci de ori unul dintre copii. 

related posts

Modifică setările cookies