Enrique Iglesias, mărturii sincere deschide despre căsătorie, sex și de ce dorește să fie un "tată cool"


Enrique Iglesias nu este un tată obișnuit, e tată cool, cu adevărat. A fost invitat la tv shoul "Tonight" unde a făcut o serie de dezvăluiri despre sex, căsătorie și despre copii. 


El a discutat și despre toate zvonurile legate de o eventuală retargerea a sa din muzică. În decembrie 2017, Iglesias și prietena sa, Anna Kournikova, au  devenit părinții gemenilor Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. 

"Este unul dintre cele mai bune sentimente din lume", a spus el după ce a devenit tată. Conduc mașina mai încet, mă gândesc la lucruri de câteva ori înainte de a le face, sunt mult mai responsabil acum", a declarat el.

În timpul interviului său, Iglesias a dezvăluit că într-adevăr nu-i place să stea prea departe de copiii săi și nici de Anna Kournikova. Nu a plecat mai mult de două săptămâni de acasă.

Cântărețul, care se află în Europa în turneu, a spus că iubește  să-i facă să râdă pe cei mici și să se distrează minunat în compania lor.


 

Tough audience to entertain ????????

O postare distribuită de Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) pe


Enrique și Anna s-au întâlnit în 2001, când au filmat împreună videoclipul pentru piesa "Escape" și și-au trăit frumoasa poveste de dragoste într-un mod foarte discret. Nu s-au căsătorit până acum, dar acest lucru se pote întâmpla chiar foarte curând.
 

"Când ai fost cu cineva destul de mult ca mine, e ca și cum ai fi căsătorit", a spus el. "Suntem împreună timp de 17 ani, deci care este diferența?", a spus Iglesias.

Iglesias a adăugat: "Aș vrea să mă căsătoresc într-o zi."

Citește și: Gemenii lui Enrique Iglesias cuceresc internetul. Cât de adorabili sunt micuții de 7 luni

 


În ceea ce privește relația cu fosta campioană la tenis, lucrurile sunt mai bune decât oricând. El a insinuat că viața sa sexuală cu Kournikova este încă foarte activă, mai ales dimineața. "Exact asta facem la micul dejun.", a glumit artistul.

El a declarat la începutul lunii pentru The Sun. "Facem mai mult sex acum decât oricând. Viața noastră sexuală nu a  avut de suferit de când am devenit părinți".


Iglesias face muzică de pe vremea adolescenței și i-au trecut prin minte tot feluri de gânduri.

"M-am gândit să mă retrag de când aveam 19 ani", a recunoscut el. "Sunt zile  în care îmi spun, cât timp mai pot face asta? Sunt zile bune și zile grele, dar îmi trece prin minte și asta. M-aș minți dacă aș spune că nu.", a mai spus el. 

  • Enrique Iglesias, mărturii sincere deschide despre căsătorie, sex și de ce dorește să fie un tată cool

related posts

Modifică setările cookies