Mulți au auzit de Enrique Iglesias, dar puțini știu cum arată surorile lui vitrege. Au corp de zeițe și sunt gemene


Enrique Iglesias se poate laudă cu cele două surori vitrege care sunt de o frumusețe răpitoare. Cristina și Victoria Iglesias sunt gemene, au 16 ani, și fac ravagii pe internet cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.


Fetele încă nu profesează  în industria modei, așa cum a făcut mama lor, fostul model Miranda Rijnsburger (52 ani), cele două adolescente ar putea în orice moment să dea lovitură în modeling. Cristina și Victoria sunt suple, au siluetele trase prin inel, părul lung și blond, ochi mari, expresivi și buze voluptoase.


 

out now!!

A post shared by Cristina Iglesias (@cristinaiglesiasr) on


 

⚡️

A post shared by Cristina Iglesias (@cristinaiglesiasr) on


Deși au în jur de 50 de fotografii pe conturile lor de Instagram, fetele au reușit să atragă atenția a peste 70.000 de persoane, care le urmăresc fiecare postare. Printre pasiunile lor se numără echitația și călătoriile în destinații exotice. În majoritatea fotografiilor, fetele apar în costum de baie și sunt fie la piscină, fie fac baie în mare.


 

winter weather⛄️

A post shared by Victoria Iglesias (@victoriaiglesiasr) on


 

monday blues

A post shared by Cristina Iglesias (@cristinaiglesiasr) on


Cristina și Victoria sunt fiicele lui Julio din cea de-a două căsătorie. El și Miranda Rijnsburger, care este cu 21 de ani mai tânăra decât el, au cinci copii și au trăit împreună timp de 20 de ani înainte să se căsătorească. Legat de acest aspect, Julio a declarat: “A fost multă pasiune între noi și am considerat că este suficient să fie atât. Dar copiii ne întrebau mereu de ce nu ne căsătorim. Ei ne-au provocat. Ne-am căsătorit pentru copii, nu pentru noi. Noi am știut mereu că vom rămâne împreună pentru tot restul vieții”.

related posts

Modifică setările cookies