Adevarata voce a lui Britney Spears. Inregistrarea care demonstreaza tot


Daca Britney Spears poate cu adevarat sa cante sau nu e un subiect care s-a tot dezbatut. Inca de la lansarea ei in showbiz criticii au sustinut ca desi e o masinarie de marketing de succes, artista nu e o adevarata solista.


Este promovata ca fiind cantareata, actrita, dansatoare, adica diva completa, care poate face fata oricarei provocari artistice. Copil-minune al Hollywood-ului, Britney s-a lansat in showbiz de la o varsta frageda si a crescut sub ochii publicului.

Acum, un nou material scapat pe internet demonstreaza daca Printesa Muzicii Pop detine intr-adevar calitatile necesare pentru a se numi un artist complet. Materialul audio care face inconjurul internetului este captat in studioul de inregistrari, inainte ca brutul sa intre complet pe mana specialistilor in sunet.

In el, Britney interpreteaza piesa Alien, de pe cel de-al 8-lea album din cariera, intitulat "Britney Jean". Daca ti se pare ca suna bine si daca esti de parere ca Britney are voce, ramane sa ne spui in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies