Dakota Johnson, schimbare radicala de look. Ce si-a facut actrita pentru cel mai recent rol al sau


Dakota Johnson filmeaza la un nou proiect, iar fanii au fost surprinsi sa vada noul look al vedetei. Actrita are un look vintage si poarta o peruca ce ne duce cu gandul la celebrul par roscat-morcov al lui Nicole Kidman.


Dakota a fost surprinsa de paparazzi in fata unei rulote, fumand o tigara, in asteptarea urmatoarei scene de filmat. In prezent ea lucreaza la filmul "Suspiria", iar acum filmeaza in fata zidului Berlinului. 

Actrita care a devenit faimoasa in urma rolului Anastasia Steele din  Fifty Shades urmeaza sa se implice si intr-un nou proiect. Este vorba despre filmul Unit, unde va si juca, dar va avea si rolul de producator executiv.

Dakota va juca rolul unei femei din America anilor '20, care lupta pentru dreptul de a avea un copil intr-o perioada in care era legal sa sterilizezi cetatenii considerati "nepotriviti" pentru a procrea.

Dakota este, in prezent, intr-o forma fizica de exceptie. Ea si Jamie Dornan s-au antrenat intens si la sala de fitness pentru scenele fierbinti de sex. Cei doi actori au avut o antrenoare personala, cu care au lucrat zilnic pe platourile Fifty Shades Darker. Ramona Braganza, experta in fitness, a adus pentru ei special o "sala mobila" organizata intr-o rulota uriasa, in care actorii isi faceau exercitiile zilnice.

Actrita in varsta de 27 de ani s-a intalnit cu antrenoarea de 5 ori pe saptamana, iar rutina ei consta in stretching, exercitii pentru picioare facute cu greutati legate de glezne si exercitii cardio. Pe langa programul pe care il facea cu antrenoarea, Dakota mergea si la hot yoga in timpul liber.

  • Dakota Johnson, schimbare radicala de look. Ce si-a facut actrita pentru cel mai recent rol al sau

related posts

Modifică setările cookies