Dakota Johnson, surprinsa intr-o zi cand nu filmeaza pentru "Fifty Shades of Grey". Cum a fost pozata vedeta


Actrita care joaca rolul Anastasiei Steele in "Fifty Shades of Grey" a fost surprinsa de paparazzi intr-o zi obisnuita din viata ei. Daca mai existau indoieli, imaginile demonstreaza cat de frumoasa si naturala e Dakota Johnson.


Dakota Johnson se remarca printr-un stil vestimentar propriu si nu tine cont in mod deosebit de tendintele din moda, mai ales atunci cand vine vorba despre iesirile din timpul liber. Drept dovada sta cea mai recenta aparitie publica a vedetei din New York.

Naturala, fara machiaj si imbracata in jeansi a la anii '90 si o geaca de piele, tanara de 26 de ani a ignorat prezenta paparazzilor si s-a bucurat de plimbarea relaxata alaturi de iubitul ei.

Bruneta a cucerit publicul cu rolul studentei virgine care se indragosteste iremediabil si devine iubita submisiva a irezistibilului Christian Grey. In viata reala insa, gusturile ei sunt complet diferite de ale Anastasiei Steele, asa cum se vede si in imaginile surprinse de paparazzi.

Dakota Johnson si Matthew Hitt traiesc o frumoasa poveste de dragoste pe care incearca sa o fereasca de ochii presei tabloide. Matthew, pe care actrita nu il prea scoate la evenimentele mondene, e solist si chitarist al trupei Drowners.

Cei doi sunt adesea surprinsi de paparazzi pe strazile din New York, unde locuiesc impreuna. De obicei, apar imbracati lejer si isi plimba catelul, demonstrand ca formeaza un cuplu obisnuit, ca oricare altul.

  • Dakota Johnson, surprinsa intr-o zi cand nu filmeaza pentru Fifty Shades of Grey . Cum a fost pozata vedeta

related posts

Modifică setările cookies