De nerecunoscut. Cum arăta Donatella Versace înainte de intervențiile estetice


Donatella Versace, sora lui Gianni Versace, este una dintre cele mai recognoscibile femei din industria modei.


Donatella Versace (62 de ani) este designer și vicepreședinte la Versace Group, brandul italian creat de regretatul ei frate, Gianni care, la doar 50 de ani, a fost împușcat mortal în fața vilei sale din Miami.

După moartea acestuia, brandul a fost preluat de sora sa mai mică, Donatella, care a extins imperiul în afacerea de zeci de milioane de dolari de la această oră.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s & 00s (@90s_vintage9) on

Donatella este, de asemenea, faimoasă pentru schimbările de look suferite de-a lungul timpului. Dacă este ceva la care a ținut dintotdeauna și a rămas trăsătura ei definitorie, acela este părul lung și blond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @womanistful on

De asemenea, Donatella, care este mama a doi copii, adoră să-și pună ochii în evidență cu ajutorul unui machiaj pronunțat. Aceasta admite că a folosit botox în trecut, dar nu a vorbit niciodată de alte intervenții estetice la care ar fi apelat. 

”Am apelat la botox, dar doar în zona feței, corpul meu este rezultatul unei munci asidue”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan✨ (@gotbloow) on

Aceasta nu este însă o fană a exercițiilor fizice, Donatella mărturind într-un interviu pentru Huffington Post că ”am încetat să mă mai antrenez cu un instructor personal pentru că acesta nu mă lăsa să fumez”.

 

Foto: Getty

  • De nerecunoscut. Cum arăta Donatella Versace înainte de intervențiile estetice

related posts

Modifică setările cookies