Donatella Versace, la 61 de ani. Cum arata controversata creatoare de moda


La 61 de ani, Donatella Versace este o prezenta la fel de activa in lumea modei ca si urma cu 30 de ani. Controversata creatoare de moda si-a facut aparitia la Britain Fashion Awards, acolo unde a pozat alaturi de noua ei muza, Gigi Hadid.


Imbracata intr-o rochie aurie, Donatella si-a etalat silueta zvelta pe covorul rosu. Cunoscuta si pentru interventiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului, Donatella straneste mereu interesul paparazzilor, care tin neaparat sa ii fotografieze chipul cat mai de aproape.

Creatiile Donatellei Versace sunt preferatele surorilor Kardashian, ale lui Jennifer Lopez, dar, mai nou, si ale lui Gigi Hadid.

De curand s-a aflat ca Lady Gaga va juca rolul Donatellei Versace in American Crime Story. Seria va prezenta povestea asasinarii fratelui Donatellei - celebrul desiger Gianni Versace.


 

Fidela si acum convingerii ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, Donatella a fost de mica preocupata de look-ul ei. La 11 ani incepuse deja sa-l insoteasca pe Gianni prin cluburi si discoteci, iar fratele mai mare i-a oferit intr-o noapte look-ul statement si a decolorat-o.

Este directorul de creatie al casei si supervizeaza toate colectiile couture. A ajuns in varf dupa moartea tragica a lui Gianni, asasinat in 1997 la Miami. Ar fi putut sa inchida si sa vanda atelierele, dar a continuat pentru ca, declara ea, s-a simtit responsabila pentru soarta oamenilor care lucrau pentru Versace.

Cea mai mica dintre copiii familiei Versace, nascuta in Reggio di Calabria, Donatella a studiat design in Florenta si planuia o cariera in PR la casa de moda a lui Gianni, deja cunoscuta in anii ‘80. Numai ca fratele mai mare avea alte planuri pentru ea: o considera “muza si criticul sau” si, dupa ce i-a dedicat parfumul Blonde, a numit-o director de creatie al liniei Versus, gandita pentru publicul tanar si parte din casa Versace.

La un an dupa moartea lui Gianni Donatella a riscat si si-a pus numele pe prima colectie couture in Paris. Constienta de impactul pe care-l au celebritatile asupra publicului, Donatella a fost prima care a apelat la fotomodele si staruri pentru a atrage atentia asupra creatiilor Versace. Jennifer Lopez, Madonna, Christina Aguilera, Demi Moore, Beyonce sau January Jones au fost doar cateva dintre vedetele care ce au luat loc in primul rand la prezentari si au aparut pe covorul rosu in rochii semnate Versace.

  • Donatella Versace, la 61 de ani. Cum arata controversata creatoare de moda

related posts

Modifică setările cookies