Donatella Versace, aparitie controversata. Cum a aparut vedeta pe covorul rosu


Este una dintre cele mai criticate femei din lume, iar asta doar din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut. Donatella Versace uimeste ori de cate ori apare in public, desi este, in egala masura, respectata de cei care lucreaza alaturi de ea.


Prezenta pe covorul rosu la amfAR Gala, in New York, Donatella a purtat o tinuta extrem de indrazneata, exact asa cum si-a obisnuit deja toti fanii. Rochia lunga, de culoare roz pal, complet lucioasa, a avut atat decolteu generos, slit adanc, dar si spatele gol.

Desi are un corp extrem de lucrat la sala de sport si aceeasi greutate corporala ca atunci cand avea 20 de ani, Donatella nu atrage intotdeauna laude pentru asta. Operatii estetice pe care si le-a facut atrag atentia mai mult decat silueta sa.

In varsta de 61 de ani, creatoarea de moda este o prezenta foarte activa la evenimente, show-uri, dar si pe retelele de socializare, avand un numar impresionant de fani.

Fidela faptului ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, Donatella a fost de mica preocupata de look-ul ei, iar asta nu se va schimba, probabil, niciodata.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Donatella Versace, aparitie controversata. Cum a aparut vedeta pe covorul rosu

related posts

Modifică setările cookies