Decizia lui Smiley care i-a impartit pe fanii lui in doua tabere. Ce hotarare a luat legat de pletele sale 


Smiley este cat se poate de incantat de parul sau lung, pe care il intretine cu grija, insa fanele s-au impartit in doua tabere: cele care il indeamna sa se tunda si cele care il incurajeaza sa isi pastreze look-ul actual.


"Deocamdata am lucrat mult la look-ul asta si a fost un efort sustinut. Am rabdat mult pana a crescut parul atat de mare. Este o dorinta pe care o am de cand eram mic", a spus cantaretul legat de parul sau lung.

Smiley a spus pentru perfecte.ro ca acorda o atentie speciala intretinerii si ingrijirii parului sau. "Sa stii ca mi-l intretin, e greu sa il spal, dureaza mult, e destul de complicat, dar mi-am dorit sa fac asta. O fac".

Fanele insa nu in incurajeaza in totalitate. "Serios ca iti sta de 100k de ori mai bine cu parul...scurt :) Facem o petitie? Cate semnaturi sa adunam ca sa revii la vechiul look?", i-a scris o admiratoare.

Desi sunt sute de admiratoare care ii cer sa isi tunda pletele, la fel de multe sunt si cele care il plac pe artist cu parul lung. "Mie imi place parul tau lung. Iti da un aer special, completeaza foarte frumos o aura de masculinitate pe care o ai , asa ca sincer, nu te tunde", i-a scris o fana.

"Daca maine ii vine ideea sa se rada in cap, e alegerea lui si a fiecaruia. Il placem asa cum e, indiferent de look. Omul e foarte talentat cu o voce frumoasa si carisma. Sa nu cumva sa ii tundeti parul idolului meu, Smiley. Ii sta foarte bine asa cum este el, cu barba cu tot", a mai scris o admiratoare.

related posts

Modifică setările cookies