Smiley: "Ne sta bine impreuna, nu neg treaba asta". Cine e tanara care a aprins imaginatia fanelor cantaretului


Smiley a lansat de curand clipul piesei "Indragostit (desi n-am vrut)", iar fanele artistului nu puteau sa nu o remarce pe tanata superba care apare in vidoclip alaturi de preferatul lor. "Ne sta bine impreuna", a recunoscut si Smiley, care a dezvaluit mai multe detalii despre aceasta.


In mai putin de o luna, Smiley a strans peste 5 milioane de vizualizari ale clipului "Indragostit (desi n-am vrut)" si asta se datoreaza si tinerei superbe care apare alaturi de el. Cantaretul ne-a spus ca o cheama Andra si ca a fost impresionat de calitatile fizice ale acesteia :) 

"Ne sta bine impreuna. Nu neg treaba asta, dar ne sta bine datorita ei, pentru ca este o femeie foarte frumoasa. A fost foarte cuminte si ascultatoare la filmari, o cheama Andra si am ales-o din poze, pentru ca noua ne trebuia doar capul, nu aveam nevoie de corp. Am ales un cap frumos", a spus Smiley pentru perfecte.ro.

Cantaretul a spus ca isi scrie piesele din proprie experienta. "In principiu ea este legata de sentimentul asta pe care il traiesti cand te iundragostesti. Evident, sunt mai multe ocazii cu care m-am "confruntat" cu acest feeling. Nu este neaparat legat de o singura persoana, ci de mai multe fete de care m-am indragostit".

 

  • Smiley: Ne sta bine impreuna, nu neg treaba asta . Cine e tanara care a aprins imaginatia fanelor cantaretului

related posts

Modifică setările cookies