Nu vor sa recunoasca faptul ca sunt impreuna, dar asta l-a dat de gol! Dovada ca Smiley este indragostit


Teoretic, Gina si Smiley se iubesc inca de la inceputul acestui an. Practic, cei doi incearca sa isi tina relatia ascunsa de ochii curiosilor si refuza sa faca declaratii oficiale pe baza acestui subiect. Totusi, comportamentul lui Smiley pe retelele de socializare il da de gol.


De cand s-a despariti de Laura Cosoi in 2012, Smiley nu s-a mai afisat cu nicio alta femeie. Singura care a reusit sa-i mai fure inima pare sa fie Gina si, trebuie sa recuoastem, Smiley pare sa aiba un anumit tipar atunci cand isi alege iubitele, caci si Gina si Laura sunt blonde, senzuale si cu ochii deschisi la culoare. 


 

Rainy mood!#smiley10 #samifievara toata viata!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) onDesi a fost fotografiata in fata casei lui Smiley, Gina refuza sa spuna lucrurilor pe nume. Vedeta este rezervata in declaratii si marturiseste doar ca este indragostita si fericita, dar nu spune si de cine. 


 

Photo by @nemirschi

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on


 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on


Smiley este si el la fel de discret cu viata personala, dar comportamentul din social media pare sa-l dea de gol. Artistul nu rateaza nicio postare de-a Ginei de pe contul de Instagram si ii da inimioare la toate pozele senzuale. 

related posts

Modifică setările cookies