Despartire pentru cel mai hot cuplu din showbiz? Rihanna si Drake nu mai formeaza un cuplu


Presa mondena de peste ocean vuieste: Drake si Rihanna nu mai sunt impreuna, cu toate ca si-au declarat dragostea in public cu numai cateva luni in urma.


Pentru admiratorii celor doua vedete nu mai este un mister faptul ca Drake a marturisit de nenumarate ori ca este indragostit pana peste cap de Rihanna. Desi s-a zvonit ca cei doi au mai incercat sa fie impreuna si in trecut, abia in urma cu cateva luni ei au facut pasul decisiv si au inceput o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Se pare insa ca magia nu a durat prea mult. Potrivit presei de peste ocean, artistii s-au si despartit. Dupa ce si-au facut acelasi model de tatuaj si au fost surprinsi in repetate randuri iesind la cine romantice impreuna, Drake si Rihanna au decis sa nu mai formeze un cuplu. Motivul?

Potrivit unei surse din anturajul cantaretilor, niciunul nu putea sa aiba o relatie exclusiva: "Fiecare din ei se vede cu altcineva in acest moment. Nu au o legatura monogama. Se iubesc in continuare, dar au un program haotic, care nu le permite sa aiba o relatie ca oricare alta", a spus sursa pentru E!News.

Se pare insa ca mai sunt sanse ca Drake si Rihanna sa se impace: "Totul se poate schimba. Fac parte unul din viata celuilalt", a incheiat aceeasi sursa.

Potrivit presei straine, rapperul isi cauta deja alinarea in bratele altei femei, India Love, care calatoreste cu el in turneu, in timp ce artista s-a refugiat in Barbados, alaturi de familie, unde a sarbatorit botezul nepotilor ei.

  • Despartire pentru cel mai hot cuplu din showbiz? Rihanna si Drake nu mai formeaza un cuplu

related posts

Modifică setările cookies