Dolph Lundgren are una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood. Cum arata fosta lui sotie si fiicele celor doi


Familia lui Dolph Lundgren a fost una dintre atractiile principale pentru fotografi, la plaja. Actorul s-a bucurat de o zi in compania fostei sotii si a fiicei lor in varsta de 21 de ani, in timp ce mezina adolescenta a familiei a lipsit.


In varsta de 59 de ani, durul din "the Expendables" se transforma in cel mai bland barbat, atunci cand se afla in compania familiei sale. Desi a divortat de fosta sotie, Anette Qviberg, in 2011, cei doi au ramas in relatii foarte bune si se ocupa impreuna de fiicele pe care le au. 


In timp ce pe corpul celor doi se vad cateva urme ale trecerii timpului, nimeni nu poate contesta ca anii de sport intensiv il ajuta pe actor sa isi mentina un fizic de invidiat, in ciuda celor proape 60 de ani pe care urmeaza sa ii implineasca.

"Trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, pentru ca atractia fizica vine si pleaca", spunea Dolph in 2010, despre sotia sa, cu doar un an inainte de divort. Cei doi sunt considerati, in prezenta, "cea mai prietenoasa pereche de fosti", de catre publicatiile internationale.

Aproape la fel de inalta ca tatal sau, cu picioare interminabile, silueta de gimnasta, par blond si chip de papusica, Ida Lundgren nu profita de faptul ca este fiica lui Dolph si chiar poate fi numita o prezenta discreta. Acelasi lucru se poate spune si despre Greta, in varsta de 15 ani, care nu si-a facut aparitia alaturi de familia sa. 


 


 

Chilling in my cabana ????

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on

 

Good hair day ????

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on


Dolph Lundgren a jucat in peste 50 de filme, cele mai cunoscute fiind cele din trilogia Universal Soldier (1992, 2009, 2012), dar si The Punisher (1989), Joshua Tree (1993), Blackjack (1998), Missionary Man (2007). In ultimii ani, cariera sa a intrat pe o panta ascensiva odata cu cele doua filme The Expendables, in care a jucat alaturi de actori precum Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris si Jean-Claude Van Damme. 

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Dolph Lundgren are una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood. Cum arata fosta lui sotie si fiicele celor doi

related posts

Modifică setările cookies