Femeile il doreau, iar barbatii voiau sa fie ca el. Dolph Lundrgren se mandreste cu iubita cu 24 de ani mai tanara ca el


La inceputul anilor '90, Doplh Lundgren, era un adevarat superstar. A avut intotdeauna succes la femei, iar barbatii il admirau si ei pentru calitatile sale fizice. La 58 de ani, actorul din filmele de actiune arata la fel de bine, iar doamnele il apreciaza in continuare.

Tag-uri: #Dolph Lundgren

De patru ani, actorul este intr-o relatie cu o femeie superba, cu 24 de ani mai tanara ca el, Jenny Sandersson. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi la o iesire nocturna in oras si au impresionat cu forma fizica in care se afla.

Doplh Lundgren este in continuare pasionat de sport, iar lucrul acesta se vede pe corpul lui. Actorul a fost fotografiat anul trecut la plaja, iar felul in care arata este de-a dreptul spectaculos. In niciun caz nu isi arata varsta.

La 58 de ani, Dolph Lundgren continua sa apara in filme de actiune, ceea ce a fost pasiunea vietii lui.

Nascut pe 3 noiembrie 1957, in Suedia, Dolph a fost pasionat inca din adolescenta de artele martiale, devenind dublu campion european la karate. Pasiunea pentru artele martiale si sporturile de contact l-au propulsat in atentia regizorilor, mai ales dupa ce a ales sa se mute in New York, in 1983.

Doi ani mai tarziu, Lundgren avea sa obtina primul rol important, in Rocky IV, alaturi de Sylvester Stallone. Iar de aici, lucrurile au inceput sa intre pe drumul visat de suedez. In cei 27 de ani de cariera, Dolph Lundgren a jucat in peste 50 de filme, cele mai cunoscute fiind cele din trilogia Universal Soldier (1992, 2009, 2012), dar si The Punisher (1989), Joshua Tree (1993), Blackjack (1998), Missionary Man (2007). In ultimii ani, cariera sa a intrat pe o panta ascensiva odata cu cele doua filme The Expendables, in care a jucat alaturi de actori precum Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris si Jean-Claude Van Damme.

Putini stiu insa ca Lundgren a avut o aparitie scurta in "A View To Kill" (1985), film din seria Bond, in care agentul 007 era intruchipat de Roger Moore. Insa inainte de succesul fulminant pe care l-a avut in cariera de actor, Dolph Lundgren s-a remarcat datorita calitatilor sportive, dar si a celor intelectuale.

In 1996, Dolph a fost liderul echipei de pentatlon modern a SUA, echipa cu care a participat la Jocurile Olimpice din acel an. Chiar daca a avut un program incarcat, suedezul nu a renuntat la pasiunea pentru arte martiale, continuand sa evolueze si sa obtina o serie de centuri la diverse stiluri de lupta.

  • Femeile il doreau, iar barbatii voiau sa fie ca el. Dolph Lundrgren se mandreste cu iubita cu 24 de ani mai tanara ca el

related posts

Modifică setările cookies